Add-e

Add-e sähkömoottori asennuspaketti

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Vain 1 kpl jäljellä

Hinta: 599,00 59900 998,00 € 99800
Tämän tuotteen toimituskulut alkaen:
Postipaketti (Postit ja automaatit) 0,00 €
Määrä: kpl
Add-e sähkömoottorin asennuspaketin suunnittelu lähti tarpeesta luoda kevyt sähkömoottori, joka on helposti jälkiasennettavissa mihin tahansa polkupyörään. Sinun ei siis tarvitse ostaa uutta polkupyörää, jos haluat hyötyä sähköavusteisuudesta. 

Pyörän paino lisääntyy vain 2 kg ja sen ajo-ominaisuudet ovat samat sähköavusteisena ja ilman sähköä

Add-e on asennuspaketti, jolla melkein mikä tahansa polkupyörä muunnetaan sähköavusteiseksi. Se on yksinkertainen käyttää ja helppo ladata ja asentaa
Malli on joko 160W ja 25 km/h tai 250W ja 25 km/h. Voit myös hankkia 600W 45 km/h asennuspaketin ja rekisteröidä pyörän sekä ottaa siihen erillisen liikennevakuutuksen.

Add-e koostuu moottorista, akusta ja kolmesta asennustarvikesetistä, joilla asennus voidaan suorittaa melkein pyörään kuin pyörään. Akku asennetaan juomapullotelineeseen ja se toimii kätevästi korkista säätämällä.

Kysy meiltä lisää ja kys myös asennuksesta
Add-e is a friction roller drive. This means that the wheel of the bicycle is directly driven without the need of a gearbox. After the initial fitting, the drive unit can therefore be removed from the bicycle and re-fitted within seconds. Additional mounting kits enable the use of add-e on a number of bikes. The drive unit and the battery can be switched easily between two (or more) bikes. Therefore you can upgrade multiple bicycles with little money.
____
Add-e is built according to the European Pedelec Standards. This means that the motor only drives when pedalling at the same time. When you stop pedalling, add-e stops as well. This simple control system makes additional handlebar components completely unnecessary.

Add-e KIt
Drive Unit n. 1 kg
Nimellisteho 250W tai 600 W
Nopeus 25 km/h tai 45 km/h
Koko 80*70*70mm
LithiumIon akku paino 1,2 kg, 9Ah
Etäisyys jopa 60 km latauksella
Latausaika n. 4h
Asennuspaketti, kolme erilaista kiinnitystapaa moottorille


 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.