Brother Cycles Kepler Runkosetti

Ei varastossa, kysy saatavuus alta

Hinta: 749,00

Koko
Väri
Määrä: kpl

Toimitukset alkavat alustavasti toukokuussa 2021.

Kepler on monipuolinen pyörä kaikkeen ajoon työmatkasta soratieseikkailujen kautta galaksien valloitukseen. Mikäli mielessäsi siis siintää pyörä, jolla voi lähteä perjantaina kotimatkan sijaan jouhevasti reissun päälle tai soratielenkille luonnon rauhaan, löydät tästä pyörästä todennäköisesti etsimäsi.

Kepler on syystäkin ollut Brother Cyclesin suosituin malli vuodesta toiseen, ja vuonna 2021 tämä gravelpyörän arkkityyppi esiintyy nyt parempana kuin koskaan.

Kepler toimii sekä 700c kuin 650b kiekkokoolla; valmistaja ilmoittaa suurimmaksi rengaskooksi 700c x 45mm tai 650b x 48mm.

Runkomateriaalina kaksoisohennettu 4130 teräs, jossa yhdistyy kestävyys ja mukavuus. Runko on ED-ruostesuojattu ennen maalausta niin sisältä kuin ulkoakin.
Rungosta löytyy kiinnikkeet niin etu- kuin takatarakallekin, lokasuojille sekä kolmelle pullotelineelle, eli retkipyöräilykapasiteetista ei ole tingitty.

Vuoden 2021 mallissa on modernien standardien mukaiset läpiakselit ja flat mount -jarrukiinnikkeet, sekä vaihdettava vaihtajankorvake.
Rungon mukana toimitetaan satulatolpan kiristin, ohjainlaakeri ei sisälly hintaan.

Lue lisää valmistajan sivuilta!