Uusi
  • Elite Jet 750 ml

Elite Jet 750 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa | Toimitusaika: 1-3 vrk

Hinta: 7,90 790
Tämän tuotteen toimituskulut alkaen:
Posti Kirjelähetys Economy 3,20 €
Määrä: kpl

Elite suhtautuu tervetulleeksi pyöräilysarjansa uuteen erityiseen pullomalliin, JET, joka on valmistettu biohajoavasta muovista.

JET käsitellään biolisäaineella, joka saa materiaalien biohajoamisesta vastaavat mikro-organismit hyökkäämään muovin polymeeriketjuun. Tämä prosessi vähentää merkittävästi pullon hajoamiseen kuluvaa aikaa (3 kuukaudesta 5 vuoteen). Tätä ei tavalliset muovituotteet pysty suorittamaan (niiden hajoaminen vie yleensä 100–1000 vuotta).

JET-pullossa on Elite-mukautettu korkki, jossa on innovatiivinen push-pull-suutin, joka ei yksinkertaisesti tee vain helpommaksi avata ja sulkea pyörällä ajaessasi, se on myös suunniteltu toimittamaan nopeampi ja runsas nestevirtaus milloin tahansa. Nopeasti ruuvattava aukko helpottaa pullon pestämistä ja kuivumista.

Kuten kaikissa Elite-pulloissa, myös JET on valmistettu sertifioiduista BPA-vapaista (bisfenoli A) muovimateriaaleista, jotka ovat täysin turvallisia ja noudattavat kaikkia rajoittavia EY: n ja FDA: n säännöksiä tuotteista, jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa.
Pullon kumisuuttimessa on innovatiivinen hajuton ja mauton materiaali, joka on suunniteltu pitämään nesteen maku tehokkaasti muuttumattomana.

Its record 54 grams-only weight (550ml) is achieved through its variable thickness.
Thicker on the base and thinner on the central body, this doesn't just make it possible to use less plastic material, it also ensures a tight grip when cycling and an easy to squeeze ergonomic structure so liquid flow is abundant with the lightest pressure.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.