Hel CX -kisahuolto
Hel CX -kilpailijoille kilpakautena 2018-2019 on tarjolla, ennen tai jälkeen kisan, huoltopaketti voimansiirron Rozone-pesuineen (55 €).

Aluksi pyörä putsataan ryönästä ja muistoksi mukaanotetusta radasta, jolloin pääsee näkemään mitä sen alla piilee.
Käytännössähän voimansiirto puretaan pesua varten kokonaan eli ketju, pakka, kammet ja kiekot otetaan erilleen ja yksi kerrallaan ne pestään puhtaiksi. Tämän jälkeen tarvittavista paikoista huuhdotaan Rozonen jämät pois haittaamasta käyttöä, niinkuin esimerkiksi jarrulevyistä.

Osat ruuvaillaan paikalleen, ketju öljytään kevyesti, vaihteet ja jarrut säädetään.
Viimeisimpänä työnä raapustellaan huomiot pyörän kunnosta ja tulevaisuuden huoltotarpeesta huoltolähetteeseen.

Huollon yhteydessä mitataan ketjun venymä, katsotaan silmämääräisesti pakan kuluma ja kurkataan missä kunnossa jarrupalat ovat. Mikäli vaihtokuntoisia osia ilmenee, konsultoidaan vaihdoista heti tuomisen yhteydessä tai mikäli huollon yhteydessä jotain ilmenee (ketjun, pakan ja jarrupalojen vaihtotyö sisältyy tässä tapauksessa huollon hintaan).

Shimanon ketjuja käyttävät voivat olla huoleti, tässä tapauksessa uusi liitospinni sisällytetään huoltoon, niin ei tarvitse ketjun irroituksen takia jännittää. Shimanohan on (kiitos siitä korkeammat tahot) siirtynyt KMC:n tapaan pikaliittimiin uusissa 11-ketjuissaan, jolloin irroitus ja liittäminen toimii näppärästi.

Muistathan huoltoa lunastaessasi tai varatessasi mainita Hel CX-kisahuolto ja nimesi lisäksi kertoa kilpanumerosi.
Kannattaa myös huomioida että kisahuolto on tarkoitettu ajokuntoiselle ja toimivalle pyörälle, jossa se putsataan ja säädetään tikkiin seuraavaa starttia ajatellen.
Mikäli pyöräsi kaipaa kunnon huoltoa tai isompia komponenttien vaihtoja on valintasi joko B-huolto (perushuolto) mahdollisine lisätöineen tai C-huolto (täyshuolto).

Naama edellä crossishikaaniin toivottaa,

Paulus 

Vaihtoroippeet mm.

 • SRAM PG 1130 11v Power Pack

  SRAM PG 1130 11v Power Pack

 • Kool Stop D297 /Sram Red levyjarrupalat

  Kool Stop D297 /Sram Red levyjarrupalat

  29,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • KMC X11SL 11v ketju

  KMC X11SL 11v ketju

  89,95 €