Keli Clothing

Keli Clothing Kaarna ajopaita

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Vain 1 kpl jäljellä

Hinta: 149,00 14900
Tämän tuotteen toimituskulut alkaen:
Matkahuolto Lähipaketti 0,00 €
Määrä: kpl

Pyöräilyyn suunniteltu lyhythihainen paita sataprosenttista, erittäin laadukasta 190 g/m² merinovillaa.

Selkäpuolella yksi iso vetoketjutasku ja kaksi tilavaa avotaskua.
Riittävän pitkän helman ansiosta selkä ei paljastu kumarrellessa, ja napakan mitoituksen ansiosta tavarat pysyvät taskuissa, joten paita toimii muussakin liikunnassa mainiosti.
Vetoketjujen päissä olevien heijastinten ansiosta et jää täysin näkymättömäksi vaikka pimeä pääsisikin yllättämään. 

Merinovilla siirtää kosteutta iholta tehokkaasti ja lämmittää kosteanakin. Lämpimällä säällä merinovilla hengittää ja tasaa lämpötiloja tehokkaasti, joten olo ei muutu tukalaksi.

Materiaali on luonnostaan antibakteerinen, eikä se keinokuidun tavoin ala haista, joten paitaa ei tarvitse pestä niin usein – kuivatus ja tuuletus riittää pitkälle.

Merinovillaneulos on kutittamatonta, mulesing-vapaata ja ZQ-sertifioitua. Neulos tuotetaan Italiassa. Paidat on ommeltu Itä-Suomessa.

KOKOTAULUKKO

  Rinta Pituus Vyötärö
XS 43 69 38
S 47 70 42
M 50 72 44
L 52 73 46
XL 55 74 51
XXL 60 78 55

Mitat cm.
Mitattuna tasona olevasta vaatteesta eli ympärysmitta on 2x mitta.

Rinta= kainalo-kainalo.
Pituus= niska-helma
Vyötärö= lantion leveys
Mitat ovat viitteellisiä.


Merinovilla siirtää kosteutta iholta tehokkaasti ja lämmittää kosteanakin. Lämpimällä säällä merinovilla hengittää ja tasaa lämpötiloja tehokkaasti, joten olo ei muutu tukalaksi. Materiaali on luonnostaan antibakteerinen, eikä se keinokuidun tavoin ala haista, joten paitaa ei tarvitse pestä niin usein – kuivatus ja tuuletus riittävät pitkälle.

Me Kelillä haluamme tehdä laadukkaita ja kestäviä vaatteita, joten käytämme vaatteissamme erittäin laadukasta villaneulosta joka on tiivistä ja sileää. Neuloksen pinta käsitellään mekaanisesti valmistuksen loppuvaiheessa, tämä takaa sileän pinnan joka ei kutita ihoa vasten. Neulos kestää konepesun eikä nyppyynny käytössä.

Villaneuloksen italialaisella valmistajalla on ainoana villatehtaana käytössään eurooppalainen EMAS sertifikaatti (Eco-Management and Audit Scheme) joka takaa ympäristöarvojen ja tuotannon läpinäkyvyyden noudattamisen vuosittaisen, ulkopuolisesti vahvistetun raportoinnin avulla.

Villan alkuperämaa on Uusi-Seelanti jossa merinolampaat laiduntavat ZQ-sertifioiduilla tiloilla. Sertifikaatti takaa lampaille lajinomaiset elinolosuhteet ja mulesing-vapaan elämän.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.