Partamatti Velobia talvilippis

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa | Toimitusaika: 1-3 vrk

Hinta: 45,00 4500
Tämän tuotteen toimituskulut alkaen:
Posti Pikkupaketti 5,90 €
Määrä: kpl
PartaMatin omin pikku kätösin valmistamat talvilippikset Velobian väreissä.

Mikäli kaupassa oleva hattu on liian iso tai liian pieni, jätä pääsi koko ja yhteystiedot meille ja välitämme PartaMatille tilauksen.
Saat sitten päällesi sopivan kokoisen hatun

Noin karkeasti M koko on 56cm ja S koko pienempi

 

Moi,

Mä oon Matti jolla on parta

Nimen PartaMatti sain kuuntelijoilta, kun tein YleX-kanavalle Parasta ennen! -9säriohjelmaa 2007-2016. Radio-ohjelman sivutuotteena aloitin DJ-keikkailun, joka oli hetken aikaa pääelinkeinoni radion ohella. 

Vaikka olen tehnyt radiota, keikkoja ja mun naama on välillä televisiossa, olen pohjimmiltani opettaja. Kuvataiteen opettaja Vaskivuoren lukiossa Vantaalla. Kaikki muu on vain harrastamista.
Käsillä tekeminen on aina ollut mulle tärkeää. Se on helpoin tapa mulle irtaantua arjesta ja rentoutua. Olen pitkään harrastanut polkupyöriä, paitsi kulkuvälineinä, niin sosiaalisena yhteisönä, esteettisinä objekteina ja purkamisen ja kasaamisen kohteina. Polkupyöräpiireissä Tee-se-itse -henki on todella vahva. Moni valmistaa hattuja, laukkuja ja muita pyöräilyyn sopivia tarvikkeita. Yksivaihde.net -sivustolta alkoi myös oma kiinnostukseni ompelemista kohtaan.

Aloitin pari vuotta sitten ompelemalla ensimmäiset lippalakkini ja siitä homma lähti liikkeelle. Kaksi vuotta ompelin kompaktin kotimme pienessä keittiössä! Kesällä 2018 idea omasta työhuoneesta syntyi. Pienien mutkien kautta päädyin omille kotinurkille, Käpylässä sijaitsevan SurSur-ompelimon tiloihin. Mulla on ompelimo ompelimossa!

Ompeleminen on mielettömän hankalaa. Itselle ja perheelle on helppo tehdä, mutta valmistaa myyntiin passelia tavaraa on ollut uskomattoman iso haaste. Samalla se on kannustanut painamaan eteenpäin ja tikkamaan lisää saumaa! 

Kiitos, että olet täällä ja ompeleminen on parasta!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.